Kuva1 ja 2, Talonpojan Navetta

Juhlat ja caterinpalvelu

A'la Miinan pitopalvelu on tilattavissa kaikkiin juhlatilaisuuksiin, johon kaivataan hyvää ruokaa ja ammattitaitoista palvelua.

A'la Miina toimii yhteistyössä Talonpojan Navetan kanssa. Talonpojan Navetta on vanha navettarakennus Keski-Pohjanmaalla, Vetelin kunnassa, Tunkkarin kylällä. Navettaa vuokrataan juhla- ja tapahtumapaikaksi. Navetalla on vietetty kesäjuhlina häitä, syntymäpäiväjuhlia, urheiluseuran merkkijuhlia, luokkakokouksia ja perhejuhlia.

Talonpojan Navetan yhteystiedot löydät linkistä: Talonpojan Navetta Menuvaihtoehdot Talonpojan Navettaan löydät linkistä: Juhlamenu

Illalliset pienryhmille

A'la Miina tarjoaa illallis - ja juhlapalvelua pienryhmille ja perheille tunnelmallisessa Halsuan kotiseutumuseon renkituvassa  Renkitupa on on parhaimmillaan n. 15 hlö:n ryhmille. Tarjoilua voit tilata myös talviaikaan, kesällä tarjoilu toteutetaan museon aukioloajan salliessa. Lisätietoa kotiseutumuseosta löydät linkistä: Halsuan kotiseutumuseo.

Perheillalliset ja juhlat ystävien kesken voit järjestää kotonasi helposti tilaamalla kokkauspalvelun. Suunnitellaan yhdessä sopiva menu A'la Miina hoitaa kokkaamisen ja tarjoilun omassa keittiössänne.

"Hetken ilo arjessa."

Tarjoiluja kokouksiin ja juhlatilaisuuksiin

Coctailpaloja
Kakkuja
Piirakoita ja muita leivonnaisia

Ota yhteyttä ja kysy lisää!